Concursul literar Nora Iuga a ajuns la final

Dragi prieteni,

 

Editia a II-a a Concursului literar Nora Iuga a luat sfarsit dupa o perioada de exact 5 luni de inscriere. Inscrierea s-a terminat pe data de 2 iulie 2010 la ora 23:59, iar orice text care a fost trimis dupa aceasta data a fost descalificat. In concurs s-au inscris peste 190 de participanti din toate colturile tarii. Organizatorii si Nora Iuga multumesc tuturor pentru participare si va ureaza mult succes.

De pe data de 2 iulie pana pe data de 9 iulie va fi facuta o triere a textelor, urmand ca doar cele mai bune texte sa ajunga la juriu. Trierea va fi facuta de George Chiriac si de Gabriela Girmacea. Rezultatele de la triere nu au nicio treaba cu jurizarea finala. Lucrarile care au trecut de triere vor fi anuntate pe blog la data de 9 iulie (nu se anunta numele participantilor ci doar mottoul lucrarilor). Tot pe 9 iulie lucrarile care au trecut de triere vor pleca la juriu. Dupa ce juriul intra in posesia lucrarilor, urmeaza perioada de jurizare, rezultatele urmand a fi date in jurul datei de 1 august 2010. Dupa ce vom avea rezultatele de la juriu se va publica grila de jurizare pe blog. Decizia juriului este incontestabila, nu se primesc niciun fel de reclamatii sau pareri de prost gust. Castigatorii vor fi anuntati pe mail, mess si telefon. Alte detalii vor fi date pe mess la adresa: haisafurampepeni sau aici pe blog.

La final, castigatorii trebuie sa prezinte un act de identitate care sa ateste clar ca ei sunt autorii textelor castigatoare. In caz contrar, vor fi descalificati iar premiul va fi redistribuit. Premiile se vor da prin posta, fara premiere la Onesti (scutim din cheltuieli).

Si nu in ultimul rand felicitari scriitoarei Nora Iuga pentru reeditarea volumului de poezie “Autobuzul cu cocosati”. Cartea a fost reeditata de George Chiriac si un cristian la editura Charmides. Comenzile se pot da pe mess la adresa: haisafurampepeni.

George Chiriac, Gabriela Girmacea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: